вторник, 15 февруари 2011 г.

Отворени рафтове за баня

Това е продължение на предишната тема с рафтовете за кухня...Ето идеи и за банята. На повечето снимки се виждат ратанови кутии и кошчета (някои са с цветен плат отвътре), които могат да се намерят в магазини от сорта на Mr.Bricolage, различни магазини за ратанови мебели или след няколко минутно сърфиране в нета. Вместо ратанови кутии или пък в комбинация с тях може да използвате и кутии за съхранение, които също се продават в различни варианти и цветове и са сравнително евтини. Ако не може да си харесате цвят за кутиите, то тогава си спомнете колко кутии от обувки имате (ако не сте ги изхвърлили всички). Може да ги преобразите на кутии за съхранение в желания цвят като ги облепите от външната страна с хартия за подаръци или тапет. Това е лесен и евтин вариант, защото в крайна сметка може да си ги облепяте в каквито искате цветове и когато си искате














Отворени рафтове за кухня

Отворените рафтове за кухня са отлична алтернатива за тези от нас, които не искат всичко да е скрито в шкафове. Аз, лично, никога не съм харесвала кухните-комплекти и кухни за вграждане, където всички шкафове са еднакви и всичко е скрито от погледа. Вярно е, че когато нещата са на показ трябва по-често да се бърше прах и да се чистят полиците (-; но за сметка на това цялото пространство в кухнята е по-просторно и широко. Освен това по рафтовете могат да се сложат саксии с цветя, красиви чинии, вази и изобщо на кой каквото му харесва. Така, че за тези, които искат да променят нещо в кухнята ето няколко идеи:













Този барплот е много практичен и е особено удобен за по-малки кухни, където няма много място. Барплотът е на колелца и може да се „скрива” под долната полица, когато не е необходим.